Mobile & Tablets

Recensie expositie Marlene Dumas in het Stedelijk Museum AmsterdamHieronder vind je eerlijke recensies & reviews van producten, diensten, boeken, films en nog veel meer! Heb jij ook over alles een mening? Neem dan een kijkje!

 

De 10 leukste filmpjes van LuckyTV

De 10 leukste filmpjes van LuckyTV

LuckyTV is de slagroom op de taart van De Wereld Draait Door. Maker Sander van de Pavert ontving terecht een eervolle vermelding bij de uitreiking van de Nipkowschijf 2010. Van mij had hij de schijf mogen winnen. Van de honderden ‘Lucky’s’ die hij heeft gemaakt, selecteerde ik de 10 leukste.

Illuminade Amsterdam 2014: wandelroute langs prachtige lichtsculpturen

Illuminade Amsterdam 2014

Wil je een sfeervolle wandeling maken door hartje Amsterdam? Dan is de Illuminade een absolute aanrader: het internationale Amsterdam Light Festival. Van 11 december tot 4 januari kun je wandelen langs een keur aan lichtsculpturen. Door het historisch centrum wandel je langs lichtkunstwerken, projecties en installaties van hedendaagse kunstenaars. Ik raakte in hogere kerstsferen.

In de ban van Nujij.nl

Reaguren op Nujij.nl

Regelmatig ben ik te vinden op Nujij.nl. Vooral om nieuwe artikelen op mijn websites onder de aandacht te brengen. Stiekem kijk ik ook naar de berichten van anderen. Wat voor mensen zitten hier? Reaguurders, eenzame zielen of juist sociale types? Van het ene op het andere moment - au! - wordt mijn account geblokkeerd. Wat nu?

CBS-enquête: een crime om in te vullen

CBS-enquête over arbeidsomstandigheden

Ben ik steeds ongeduldiger aan het worden? Ik zit me werkelijk op te vreten bij het invullen van een enquête van het CBS: de Nationale Enquête Arbeidsomstandigheden (NEA). Sorry hoor, maar welke verouderde tool gebruiken ze in vredesnaam? Weet zeker dat de uitkomsten niet kloppen.

Salomon kluunschaatsen met Wiperboard buizen: eerste indruk

Salomon S-Lab skate pro + Wiperboard MenM-iceskate

Verkeer in de zevende schaatshemel. Heb namelijk zojuist nieuwe schaatsen gekocht: Salomon S-Lab Skate Pro schoenen met Wiperboard-klapijzers van MenM-iceskate. Wauw wat een prachtige schaatsen. Hieronder mijn eerste indruk. Ik ga ze de komende tijd flink testen en verslag doen van mijn bevindingen. Hou deze site in de gaten!