Mobile & Tablets

Test: Salomon S-Lab Skate Pro + Wiperboard buizen

Test: Salomon S-Lab Skate Pro + Wiperboard buizen

Ik was van plan een uitgebreide review te schrijven over mijn Salomon kluunschaatsen met Wiperboard buizen. Maar daar heb ik geen zin in. De lente staat voor de deur immers. Maar even een verslagje van mijn bevindingen, na ongeveer 20 uur schaatsen op de Jaap Edenbaan. Genoeg om een oordeel te vellen (vind ik).

Review van Icebreaker-kleding van merinowol: krijg je waar voor je geld?

Review Icebreaker-kleding merinowol | Waar voor je geld?

Een jaar of 5 geleden kocht ik in Schotland mijn eerste sweater van het merk Icebreaker. Merinowol, ik had er nog nooit van gehoord. Heerlijk warm hield mijn nieuwe Icebreaker me op een ijzige wandeltocht in de Schotse Hooglanden. Sindsdien heb ik veel onderkleding en vesten van Icebreaker gekocht en gedragen. Heel veel gedragen. Voldoet Icebreaker aan mijn verwachtingen? Een review.

Salomon kluunschaatsen met Wiperboard buizen: eerste indruk

Salomon S-Lab skate pro + Wiperboard MenM-iceskate

Verkeer in de zevende schaatshemel. Heb namelijk zojuist nieuwe schaatsen gekocht: Salomon S-Lab Skate Pro schoenen met Wiperboard-klapijzers van MenM-iceskate. Wauw wat een prachtige schaatsen. Hieronder mijn eerste indruk. Ik ga ze de komende tijd flink testen en verslag doen van mijn bevindingen. Hou deze site in de gaten!